Évzáró Azure akció

A Microsoft Magyarország Kft. évzáró akciót hirdet új Windows Azure előfizetői szerződést kötő ügyfelek részére. Azon ügyfelek, akik 2013. december 31-ig Windows Azure előfizetést kötnek legalább 5 000 dolláros kötelezettségvállalással*, az alábbi 300.000Ft értékű bevezetési támogatásban részesülnek:

1 napos Microsoft Azure IaaS Workshop 200.000 Ft értékben:

Új előfizetőként cége 2 munkatársat delegálhat az 1 napos, Windows Azure IaaS szolgáltatás mélységeit bemutató szakmai tanfolyamunkra.       

és

1 napos helyszíni szakértő mérnöki támogatás 100.000 Ft értékben:

Szakértő mérnökünket egy munkanapra rendelkezésükre bocsátjuk, hogy segítséget nyújtson a felmerülő technológiai kérdések megválaszolásában, és segítséget nyújtson a meglévő földi rendszer felhőbe költöztetésében.

Elszámolás alapja:  A jogosultság megállapítása a 2013. december 31-ig beérkező megrendelésekre érvényes.

Az akció időtartama: 2013. november 1. – 2013. december 31.

Bővebb információért, valamint személyes konzultációra való igény esetén keressetek bátran engem a v-balkis KUKAC microsoft.com e-mail címen.

*A Commitment, kötelezettségvállaló előfizetések lényege, hogy a szerződést kötő ügyfél pénzügyi vállalásért cserébe díjkedvezményeket kap. A vállalás 6 vagy 12 hónapra szólhat, és legalább havi 500 dollárról. Amennyiben a havi 500 dollár elhasználását vállalja 6 hónapra előre, akkor 20% kedvezményt kap minden elfogyasztott Azure-erőforrás árából. Amennyiben 6 helyett 12 hónapot, vagy havi szinten magasabb összeget vállal, vagy a teljes összeg előrefizetése megtörténik, akkor a kedvezmény mértéke feljebb megy. A Commitment ajánlat előnye, hogy igen rugalmas, mivel nincs megszabva, hogy a megadott pénzösszeget mire költi a szerződést kötő ügyfél – az összeget arra használhatja fel, amire szüksége van.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s