Windows Azure TechEd videók

A TechEd 2013 konferencián nagyon sok Windows Azure témájú előadás és laborgyakorlat volt, melyek rögzítésre kerültek, bárki szabadon visszanézheti őket a Channel9 weboldalán. Ezek közül szemezgettünk néhány érdekes témájú előadást:

Előadás címe Rövid leírás
Windows Azure Internals Mark Russinovich zseniális előadása, melyben részletesen bemutatja az Azure platform legmélyebb bugyrait, a platform és az adatközpontok működését, és azt, hogy mi történik  egy felhőszolgáltatás feltöltése után. Vigyázat, mélyvíz, csak úszóknak! 🙂
Developing iOS and Android Apps with Windows Azure Mobile Services Android és iOS fejlesztőknek javasolt előadás, bemutatja, hogy az adott platformhoz tartozó natív SDK-k és az egyéb külsős fejlesztői környezetek (Xamarin, PhoneGap stb.) segítségével hogyan lehet kihasználni egy meglévő Android/iOS alkalmazásban az Azure Mobile Services sokrétű funkcionalitását.
Build Your First Cloud App: An Introduction to Windows Azure Cloud Services Az Azure Cloud Services szolgáltatás rövid, gyakorlatorientált áttekintése. Részletesen bemutatja, hogy egy .NET fejlesztő hogyan profitálhat a meglévő tudásával, és az eddig használt eszközeivel a felhő előnyeiből.
Building Elastic, Autoscalable Solutions with Windows Azure Ebben az előadásban megismerheted, hogyan kell lefejleszteni egy rugalmas, önmagát a felhasználói aktivitásoknak megfelelően automatikusan skálázó Web/Worker szerepkört.
Developing Connected Windows Store Apps with Windows Azure Mobile Service: Overview Hasznos előadás azoknak, akik szeretnék kihasználni az Azure Mobile Services erejét Windows Store vagy Windows Phone alkalmazásaikban, itt megtanulhatják, hogyan lehet egyszerűen felhasználókat hitelesíteni és push notification üzeneteket küldeni az alkalmazás számára.

Ezen kívül az összes, nem csak Azure témájú előadás visszanézhető a Channel9 oldalán.

Kedvet kaptál az Azure-hoz? Regisztrálj az ingyenes, próba Azure előfizetésre!

Hétfőn folytatjuk!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s