AzureConf.HU

FRISSÍTÉS, 2013.04.19: Íme a helyszín és napirend!

Áprilisban az evolúció újabb lépcsőfokára érkezik a Windows Azure, a Microsoft felhőplatformja. Ha üzleti alkalmazásodnak keresel jól skálázható környezetet, mobil appodat szeretnéd több felhasználóhoz eljuttatni, vagy vállalati adatközpontod egy részét akarod költséghatékony környezetbe kihelyezni, az Azure a válasz.

Az AzureConf.HU szakmai napon két párhuzamos szekcióban mutatjuk be a felhőplatform felhasználását hagyományos és mobilalkalmazások fejlesztésére, illetve kiszolgálók felhőbe költöztetésére. Az Azure platformot még nem ismerőknek és a már tapasztalatokat szerzetteknek is egyaránt új, máshol még nem hallott tartalmat kínálunk. Hogy tudásodat még jobban elmélyíthesd, a Windows Azure lépésről lépésre c. könyv egy példányával távozhatsz az eseményről!

A napot egy plenáris előadással kezdjük, ahol áttekintjük a Windows Azure áprilisban bejelentett új szolgáltatásait – egyelőre még fel sem fedhetjük, mik ezek! A fejlesztői szekcióban elkészítünk egy üzleti célú felhőalkalmazást, mobil- és webes klienst hozunk létre a számára, automatikusan skálázhatóvá tesszük, és kielemezzük a benne gyűjtött adatokat. Az üzemeltetői szekcióban pedig fokozatosan kiépítünk egy SharePoint-farmot címtárastól, adatbázisostól, majd összekapcsoljuk a vállalati hálózattal.

Hamarosan közzétesszük a helyszínt és az előadások listáját. Addig is regisztrálj az alábbi URL-ek egyikén:

A konferencián való részvétel ingyenes!

Reklámok

6 thoughts on “AzureConf.HU

  1. Ha az Azura lemaradva is, de követi azt, amit az értékesítés állít róla. Szóval igy tovább, mindenkinek választható alternatíva már a platform – és ha beáll a költségcsökkentés az Amazon után itt is, akkor pláne.

  2. Visszajelzés: Kilépett a preview fázisból a Windows Azure infrastruktúra szolgáltatása - Király István szakmai blogja - TechNetKlub

  3. Visszajelzés: AzureConf.HU: Napirend és helyszín | Felhők között

  4. Visszajelzés: AzureConf.HU: Napirend és helyszín - A magyar Windows Azure közösség blogja - devPortal

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s