Windows Azure első kézből – kit hívjunk meg?

Ez év március 12-ére egy Windows Azure-eseményt szervezünk, amely a hazai szoftverfejlesztő cégek döntéshozóinak szól. A Te segítségedet szeretném kérni, hogy a megfelelő személyt hívhassuk meg a vállalatodtól.

Először is összefoglalom, mit kell tudni az eseményről. Egy egész napos workshopról van szó, amiből a Te cégeded érintő rész valójában egy másfél órás angol nyelvű előadás, a címe: How SaaS Changes an ISV’s Business Model, azaz: Hogyan változtatja meg az SaaS a szoftverfejlesztő cégek üzleti modelljét. (Külön előadás szól majd a felhőt a saját IT-rendszerük kiterjesztésére használó vállalatoknak, illetve a rendszerintegrátor partnereknek.)

Az előadó David Chappell lesz, egy független “véleményvezér”, számos nemzetközi konferencia plenáris előadásainak sztárja (Te is találkozhattál vele élőben vagy felvételről, például a Microsoft TechEd eseményein). David az elmúlt néhány évet a számítási felhő elterjesztésének szentelte, előadásokat tartott, tanulmányokat írt, és tanácsadóként tevékenykedett. Minden szemponból nagyon “értékes” előadó, csak ritkán sikerül őt elhozni a régióba, Magyarországon eddig egy alkalommal járt.

Ahogy a címből is sejtheted, az előadás az üzlet és a szakma határán egyensúlyoz, de inkább az előző felé billen. David rendkívül érthető és szemléletes példák segítségével segít annak eldöntésében, elinduljon/továbblépjen-e egy fejlesztőcég a felhő irányába, és hogyan legyen eközben üzletileg is sikeres. Ez elsősorban a következő szerepkörben dolgozókat érdekli majd a Te vállalatodnál:

  • szakmai ügyeket (is) felügyelő tulajdonos
  • fejlesztésért (is) felelős igazgató
  • fejlesztési vezető
  • (esetleg) üzleti elemző/architekt

Most pedig elmondom, miben kérem a segítségedet. Gondold végig a fenti szerepköröket, szükség esetén egyeztess a megfelelő személyekkel, és mihamarabb, lehetőleg március 1-jén estig tegyél javaslatot, kiket hívjunk meg a vállalatodtól! Kattints az alábbi hivatkozásra, és a megnyíló űrlapon töltsd ki a kért adatokat. Kíváncsiak vagyunk a céged nevére, a meghívott személy nevére, beosztására, e-mailcímére (a meghíváshoz), és mobilszámára (a visszaigazoláshoz). Ha több személyt javasolsz, ismételd meg ezt a lépést többször is. Ha Te is a fenti szerepek egyikét töltöd be, és jönni szeretnél, a saját adataidat is írd be.

REGISZTRÁCIÓ

Az űrlap második oldalán megadhatod a saját nevedet és e-mailcímedet is, ha azt szeretnéd, hogy meghívjunk a tavasszal soron következő, Windows Azure-ral kapcsolatos szakmai (tehát nem üzleti) eseményre!

Ha javaslataidat elfogadjuk, hivatalos meghívót küldünk jelöltjeidnek. A résztvevők száma erősen korlátozott, ezért nem tudjuk garantálni, hogy mindannyian bejutnak. Azt javaslom, cselekedj minél hamarabb, hogy vállalatod döntéshozói részt vehessenek az eseményen!

 

Kőnig Tibor és a magyar Windows Azure-csapat

 

Reklámok

About Kőnig Tibor

Informatika a való életben - 1 feleség, 2 gyerek - sci-fi, post-punk, jazz.

4 thoughts on “Windows Azure első kézből – kit hívjunk meg?

  1. Visszajelzés: David Chappell Magyarországon! - TiborK szerint a Microsoft - Site Home - MSDN Blogs

  2. Visszajelzés: Ossz meg egy fejezetet, hívd meg a főnöködet, nyerj Azure-könyvet! | Felhők között

  3. Visszajelzés: Ossz meg egy fejezetet, hívd meg a főnöködet, nyerj Azure-könyvet! - A magyar Windows Azure közösség blogja - devPortal

  4. Visszajelzés: Ossz meg egy fejezetet, hívd meg a főnöködet, nyerj Azure-könyvet! - TiborK szerint a Microsoft - Site Home - MSDN Blogs

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s