Átadtuk a díjakat

Tegnap (2012. május 9-én, aza a Győzelem napján) a Microsoft Magyarország épületének Zojjektum termében – tényleg így hívják, de van Chuck Norris tárgyaló is :-)- átadtuk az Andromeda Trader programozói verseny díjait. Az összes győztes eljött (kgabor kivételével, akivel viszont találkozunk a 24 órás programozói versenyen), és rettenetes mennyiségű (főként) Herkules pizza elfogyasztása közben mindenki elmesélte a játékkal kapcsolatos élményeit. Megtudtuk, hány barátnő és ZH ment rá az Andromeda Traderre (egy sem, de többnél rezgett a léc), hány órányi játékprogramozást engedélyezett beosztottjának a főnök, aki maga is játszott (napi kettőt), és arra is rá kellett jönnünk, hogy Kylerrr nemcsak a megszerzett kreditek tekintetében magaslik ki a mezőnyből, hanem fizikailag is – lásd a képet, amin mindenki a devportal.hu-s azonosítójával szerepel. (Akinél nincs ilyen, az Farkas Bálint – ő írta a játékot!)

Abban is megállapodtunk, hogy valamilyen más formában ugyan, de folytatjuk az Andromeda Tradert (részletek valamikor ma este a a játék honlapján). Elárultunk pár exkluzív részletet a következő projektről, ezeket Ti is megismerhetitek jövő hétfőn.

Ennyi volt a Zéró Összegű Játék második fordulója, de hamarosan jövünk a harmadikkal!

Reklámok

About Kőnig Tibor

Informatika a való életben - 1 feleség, 2 gyerek - sci-fi, post-punk, jazz.

2 thoughts on “Átadtuk a díjakat

  1. “hány órányi játékprogramozást engedélyezett beosztottjának a főnök, aki maga is játszott (napi kettőt),”

    nem napi, hanem fordulónként kettőt. 🙂 a főnök meg pont úgy került bele, hogy a munkatárs közölte, hogy úgysem tudna jobb eredményt elérni nála (igaza lett).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s