Windows Azure hírek: Egyszerűsített regisztráció, előfizetés-kezelés és számlázás

Sziasztok!

A hétvégén egy levelet kaptam a Windows Azure Platform Team-től, melyet a fontossága miatt osztanék meg veletek (változatlan formában). Azok akik nem kaptak ilyet, vagy lemaradtak róla, így szintén értesülhetnek a klub alkalmával többször is felmerült igényekre adott válaszról.

Tehát a levél:

“A  visszajelzések alapján számos fejlesztést hajtunk végre a Windows Azure élmény  fokozása érdekében.   Szeretnénk  kihasználni a lehetőséget, hogy tájékoztassuk a várható változásokról.

Főbb  pontok:

 • Egyszerűsített  regisztrációs folyamat:
  • Hozzon  létre új előfizetéseket 3 egyszerű lépésben
  • Használja  ki az új költségkorlátozás  lehetőségét, amely az új, 90 napos ingyenes  próbaverzióban és az új, MSDN előfizetésekben érhető el többletfelhasználási  díjak nélkül.
 • Rugalmas  előfizetés-kezelés:
  • Vegye fel  vagy frissítse előfizetéseit gyorsan
  • Váltson a  konstrukciók között egyszerűbben
  • Mondja le a  szükségtelen előfizetéseket közvetlenül a Windows Azure Management portálból
 • Fejlett  számlázási lehetőségek:
  • Valós idejű  hozzáférés a használattal és számlázással kapcsolatos adatokhoz közvetlenül a  Windows Azure Management portálból
  • A számlázás  minden hónapban ugyanakkor történik, az előfizetések számától függetlenül
  • Egyszerűbb,  összesített számla

A Windows  Azure használatát segítő ezen új lehetőségek (pl. költségplafon, valós idejű  hozzáférés a használati és terhelési adatokhoz) bevezetésével egy időben megszüntetjük  a havi értesítéseket a konstrukcióban foglalt számítási órák 75, 100 és 125  százalékának (vagy a 3 hónapos összesített átlag azon ajánlatok esetében,  amelyekben nincsenek számítási órák) elérésével kapcsolatban.

A bevezetés  közeledtével meg fogjuk adni a frissítések pontos időpontját, valamint közöljük  majd a további részleteket.  A tervezett  frissítés során a számlázási rendszer rövid ideig nem lesz elérhető egy hétvégi időpontban – ez kevesebb  mint 24 órát igényel majd a kezdéstől a befejezésig. A frissítési folyamat  során nem tud majd új előfizetéseket felvenni, ám a folyamat nem érinti a  futtatott Windows Azure alkalmazásokat.

Örömmel vezetjük be ezeket a  fejlesztéseket azon elkötelezettségünk részeként, amelynek keretében szeretnénk  Önnek rugalmas, könnyen használható felhő alapú platformot biztosítani. Lépjen velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdése van a  frissítésre vonatkozóan.

A Windows Azure csapata Microsoft Corporation”

Szerintem a pontok magukért beszélnek, a költségkorlátozás és az egyszerűsített előfizetés menedzsment pedig minden fejlesztő álma!

One thought on “Windows Azure hírek: Egyszerűsített regisztráció, előfizetés-kezelés és számlázás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s